Icon Left Overzicht
  • Nieuws
  • vandaag

Rotterdams WeerWoord Symposium gaat door op 30 maart

Eindelijk komt er weer een écht LIVE event van het Rotterdams WeerWoord waarop we elkaar kunnen ontmoeten. Op woensdag 30 maart 2022 vindt tussen 15:00 – 17:00 uur het Rotterdams WeerWoord Symposium plaats, op een nieuwe duurzame hotspot aan het water: OASE Rotterdam. Een middag vol inspiratie, groots denken, elkaar ontmoeten en een politiek debat met dit keer als thema ‘Van groots dromen, naar groots doen!’

Update: 6/3/2022
WE ZITTEN VOL! Er is een maximum capaciteit aan de locatie, en op dit moment zitten we vol. Als je je voor deze datum hebt aangemeld sta je op de gastenlijst. Op dit moment is er een wachtlijst ingesteld. Je kan je hiervoor aanmelden en krijgt dan na 14 maart 2022 een bericht of er nog plek is.

Inspirerende talks

In het eerste deel van de middag hoor je inspirerende talks over groots denken! Van o.a.: Li An Phoa over haar strijd voor drinkbare rivierenPeter van Wingerden van de Floating Farm over ‘s wereld eerste drijvende, zelfvoorzienende boerderij en Daan Zandbelt van Zwarte Hond & Strootman Landschapsarchitecten die ons meeneemt naar hun scenario ‘Flatten the curve’ voor het klimaatbestendige Rotterdam van 2060.

Debat

In het tweede deel houden we debat met diverse Rotterdamse partijen – van bewonersinitiatief tot financiële sector – over de toekomst van Rotterdam. Want hoe gaan we samen zorgen voor die klimaatrobuuste stad? En bij wie ligt welke taak? In het debat schuiven de volgende gasten aan:
  • Nanne de Ru, Powerhouse company (vastgoed)
  • Edim Hadziavdic, directeur stadsbeheer gemeente Rotterdam
  • Bart Kesselaar, directeur Havensteder (woningcorporatie)
  • Meriam Beek, Natuurlijk Spangen (bewonersinitiatief)
  • Gijs Kloek, Achmea (verzekeraar, belegger)
De middag wordt gehost door presentator Samantha Coleridge en eindigt uiteraard met een borrel!

We zitten vol!

Er zit een maximum aan het aantal mensen dat binnen past, en op dit moment zitten we vol. Je kan je wel aanmelden voor de wachtlijst. Het kan dat er nog enkele afmeldingen komen. Wanneer je je aanmeldt voor de wachtlijst krijg je na 14 maart 2022 een bericht of er nog plek is.

Let op: heb jij je al aangemeld voor de oorspronkelijke datum in december 2021? Dan heb je van ons een mail ontvangen waarin jij je opnieuw kon aanmelden. 

> Ik meld me aan voor de WACHTLIJST van het het symposium op 30 maart