En dit zijn alle winnaars!
Overzicht
  • Nieuws
  • 24/07/2021

En dit zijn alle winnaars!

Gefeliciteerd, Madhoe Binda, Jemmyr Gavino en Lisa Martin!! Met het delen van jullie uitzicht & inzicht, zijn jullie de winnaars van de groenpakketten! Een hele stapel, gifvrije planten voor binnen óf buiten.

Madhoe Binda deelde deze foto van de Mullerpier en schreef: “Wij wonen op de stenige Mullerpier. Ooit opgezet om een robuust havenkarakter te hebben en die visie wordt in deze tijd nog steeds gevolgd. Men wil hier niet van afwijken of andere mogelijkheden bekijken. Een paar bewoners en ik proberen het wat te vergroenen. Wij houden van een wild groen vlinder/bijen-vriendelijk landschap. Dat zou hier goed staan, volgens mij.” 

Voor deze inzet van Madhoe en haar buren om de stad te vergroenen, belonen we haar met een groenpakket. Hopelijk zien we in de toekomst meer groen op de Mullerpier!

Jemmyr Gavino stuurde onderstaande gave foodpics vanaf haar groene balkon. Wat zouden wij daar graag bij zitten en mee-eten! Ook stuurde ze een enorm enthousiaste video waarin ze haar liefde betuigt voor zit uitzicht en Rotterdam. ‘Deze stad zou alle steden kunnen zijn!’ zegt ze. Deze video volgt hier zsm.

En Lisa Martin schreef bij haar foto (hieronder): “Ons uitzicht: lekker groen! Ik geniet dagelijks van de oude kastanjebomen aan de Singel. Helaas begreep ik dat deze bomen de komende jaren weg moeten, vanwege kastanjeziekte. Dat is natuurlijk niet tof. Mijn uitzicht zal dan niet meer hetzelfde zijn….”

Voor de mooie foto en als hart onder de riem, wint Lisa ook een groenpakket!

En natuurlijk nog een keer de creatieve uiting die de hoofdprijs heeft gewonnen: de gave duif gemaakt door Fenna Schaap. Zij schreef:

‘Ik heb een haat-liefde verhouding met de duif op mijn balkon. Mijn groene balkon in de trespa-beton oase van Rotterdam West wordt dankbaar benut door luidruchtige duiven die mij vroeg in de ochtend wakker schudden met hun geroep. Ik ben hier niet altijd even blij mee, maar het levert wel een leuk uitzicht op.’

Als prijs krijgt Fenna een fonkelnieuwe geveltuin aangelegd voor haar deur.

Dat waren de prijswinnaars, mensen! Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor meer win-acties!!