Icon Left Overzicht
  • Weerwoord in de stad
  • vandaag

Meld je aan voor de Rotterdamse Lente-aftrap

De lente is hét moment voor iedereen om weer naar buiten te gaan en het startsein om te vergroenen! Op dinsdag 21 maart 2023 trappen Rotterdams WeerWoord, Groenemorgen en Groen010 dé lente af met een ontbijt en wandeling voor alle groene (aspirant)vergroeners van de stad. Heb jij weer zin om aan de slag te gaan? Meld je aan en wandel mee!

We starten bij het Natuurhistorisch Museum met een ontbijt (verzorgd door Rotterdam de boer op), waarna we samen de nieuwe expo Nationaal Park Rotterdam bezoeken, tussendoor wandelen we langs groene projecten in de buurt.

Een groen kunstje: Rotterdamse musea geven groene inspiratie

Dit is het tweede jaar dat Rotterdams WeerWoord een activiteit organiseert om met zoveel mogelijk Rotterdammers groene inspiratie op te doen, en met elkaar te delen. Tegelijkertijd geven we op 21 maart het startsein voor het NK TEGELWIPPEN in Rotterdam waarbij we doorgaan met het Rotterdamse doel: Alle straten groen!

Welke groene droom heb jij voor volgend jaar? Kom langs en deel het met je groene kameraden.

Meld je aan voor de Rotterdamse Lente-aftrap en wandel mee met groene aanpakkers! Groene burgers, ondernemers, pioniers, watermanagers, ambtenaren, klimaat adaptatie consultants, landschapsontwerpers, hoveniers, groen-doeners, kwekers, planten-verkopers. Kortom: iedereen die blij wordt van een groenere buitenruimte is welkom om aan te sluiten.

Meld je hier aan

Dinsdag 21 maart, 8:30 – 11:00 uur
(8:30 u. – inloop en ontbijt, 9:00 u. – opening door adjunct directeur Niels de Zwarte, 9:15-10:15 u. – wandeling, 10:15-11:00 u. – bezoek tentoonstelling.)

Adres: Natuurhistorisch Museum, Westzeedijk 345, Rotterdam

Aan deelname en ontbijt zijn GEEN kosten verbonden.