We gingen langs bij de winnaars!
Overzicht
  • Nieuws
  • 21/09/2020

We gingen langs bij de winnaars!

De groene golf van Rotterdams WeerWoord-prijswinnaars rolt door! Deze zomer konden Rotterdammers meedoen met onze winactie. Door hun Rotterdamse Uitzicht & Inzicht te delen maakten ze kans op een geveltuin of een groenpakket. Een leuke en klimaatbestendige manier om de Rotterdamse straten wat op te fleuren!

De eerste prijs ging naar de gelukkige winnares Fenna Schaap met haar unieke inzending: de duif! In samenwerking met 1000 Geveltuinen hebben we samen voor haar huis een gifvrije geveltuin aangelegd, waar binnenkort allerlei bezige bijtjes vrolijk rondzoemen. Het resultaat kun je hieronder zien. Mooi voor Fenna, mooi voor de wijk en mooi voor het milieu!

Wil je ook een geveltuin?

De groene golf van Rotterdams WeerWoord-prijswinnaars rolt door!De hele zomer lang konden Rotterdammers meedoen met onze winactie. Door hun Rotterdamse Uitzicht & Inzicht te delen maakten ze kans op een geveltuin of een groenpakket. Een leuke en klimaatbestendige manier om de Rotterdamse straten wat op te fleuren!๐ŸŒฑ De eerste prijs ging naar de gelukkige winnares Fenna Schaap met haar unieke inzending: de duif! ๐ŸŽ‰. In samenwerking met 1000 Geveltuinen hebben we samen voor haar huis een gifvrije geveltuin aangelegd, waar binnenkort allerlei bezige ๐Ÿ-tjes vrolijk rond zoemen. Mooi voor Fenna, mooi voor de wijk en mooi voor het milieu! ๐Ÿ’š๐Ÿ™๐ŸพWe willen iedereen bedanken voor het meedoen en de fantastische inzendingen!!En hier houdt het natuurlijk niet op, want we blijven bezig om Rotterdam te vergroenen. Dus houd de social media kanalen van #RotterdamsWeerWoord in de gaten voor toekomstige winacties. ๐Ÿ”— Wil je ook een geveltuin? Geef je snel op via groenemorgen.org/1000geveltuinen. Dit kan nog tot eind september!!#winactie #1000geveltuinen #rotterdam #metdestad #klimaatadaptief #rotterdamgaatvoorgroen #tegeleruitgroenerin #duurzaamleven #biodiversiteit #rotterdammakeithappen #rotjeknor #gers #nktegelwippen #biologisch #groenevingers

Geplaatst door Rotterdams Weerwoord op Donderdag 17 september 2020

Tweede, derde en vierde prijs (groenpakketten van Stek) gingen naar Jemyrr, Lisa en Madhoe. Zij ontvingen van ons een hele stapel gifvrije plantjes voor binnen en buiten. Dat zie je in de video hieronder. Bekijk de foto’s op ons Instagram-kanaal!

Winnaars Winactie Uitzicht & Inzicht

Wooehoooe Rotterdam is weer een stuk groener!!Zรณ leuk om de winnaars van onze #winactie hun groenpakket te mogen overhandigen ๐ŸŽ‰๐ŸŒธโ˜˜๏ธ๐ŸŽ‰Rotterdammers deelden deze zomer hun Uitzicht & Inzicht en maakten kans op een geveltuintje of een groenpakket voor tuin, balkon of binnen. Zie hier het uitdelen van de groenpakketten van Stek aan winnaars Jemyrr, Lisa en Madhoe: ieder ontvingen een hele stapel gifvrije plantjes voor binnen en buiten!! โ˜˜๏ธ๐ŸŒฑ๐Ÿ€Bekijk de foto's op ons Instagram-kanaal!Volgende week leggen we een geveltuin aan bij de laatste winnaar van deze winactie.๐Ÿ€๐ŸŒฟ๐Ÿ€Benieuwd naar het resultaat? Houd onze social media kanalen in de gaten. ๐Ÿ˜‰Tip: Gifvrije planten ๐Ÿ“ STEK de Stadstuinwinkel#gifvrij #rotterdamgaatvoorgroen #vergroening #kamerplanten #groenbalkon #metdestad #biodiversiteit #rotterdam #milieubewust #groenevingers #balkoninspiratie #groenbalkon #planten #plantjes #balkontuin

Geplaatst door Rotterdams Weerwoord op Woensdag 2 september 2020

We willen iedereen bedanken voor het meedoen en de fantastische inzendingen! En hier houdt het natuurlijk niet op, want we blijven bezig om Rotterdam te vergroenen. Dus houd de social media kanalen van #RotterdamsWeerWoord in de gaten (Facebook, Instagram en Twitter) voor toekomstige win- of groenacties.

Wil je ook een geveltuin? Geef je snel op via groenemorgen.org/1000geveltuinen. Dit kan nog tot eind september!!

Tip: Gifvrije planten? Ga naar STEK de Stadstuinwinkel.