Icon Left Overzicht
  • Nieuws
  • vandaag

Dromen jij en je buren ook van een groene(re) straat?

Meer geveltuinen, blije boomspiegels, minder tegels & bloeiende perken in het voorjaar? Geef je Rotterdamse straat vóór 17 oktober op en wie weet komt de groene karavaan op zaterdag 22 oktober langs in jullie straat!

Het NK Tegelwippen is nog in volle gang en loopt tot en met 31 oktober. Vooralsnog staan we achter op Amsterdam (110.000 tegen 70.000 gewipte tegels) dus we moeten deze oktober-maand nog flink aan de bak. En dat komt goed uit, want oktober wordt ook wel het Vergeten Tuinseizoen genoemd. Nu aanplanten is juist goed voor het wortelen van je planten en bomen. En groen genieten is vooruitzien. Nu bollen planten betekent allemaal lachende gezichten in jullie straat in het voorjaar!

Wil je dat de groene karavaan bij jou langskomt?

Dus, waar wacht je nog op? Laat ons weten waarom jouw straat een groene beurt en winter-APK verdient en wie weet komen wij langs met plantjes, bio bollen, gereedschap, regentonnen van Waterleider, muziek, een koffie-kar & een paar sterke tegelwippers met groene vingers die jou en je buren komen helpen met vergroenen en onttegelen. Heb je nog een stapel tegels in je achtertuin liggen waar je van af wilt? Die mag je ook inleveren!

Geef je straat op!

Je kan je straat (alleen in Rotterdam!) voor deze WIN-actie opgeven tot en met 16 oktober door onderstaand formulier in te vullen. Op maandag 17 oktober maken we de winnaar bekend waar we op zaterdag 22 oktober om 11 uur arriveren in de straat. Onder alle deelnemers verloten we ook nog 25 zakken met bio bloembollen.

> Klik op deze link om je aan te melden!