Icon Left Overzicht
  • Hitte

Hittetips van de Ouwe Rotten

Als het om hitte gaat, is het nóg belangrijker om extra goed op elkaar te letten. Vooral ouderen, zieken en kinderen hebben het meeste last van de hitte. Om jou op weg te helpen, hebben Theaterplaats voor Ouwe Rotten de voorstelling Heet hè! en de verfilming daarvan gemaakt. Op een niet-betuttelende manier informeren zij ouderen en hun (professionele) verzorgers over hoe om te gaan met de hitte.

Gebruik de film bijvoorbeeld als opfriscursus voor jezelf als verzorgende en voor je collega’s, of voor de ouderen in een Huis van de Wijk of seniorencomplex. Bekijk de verfilming van de theatervoorstelling Heet hè! hieronder.

Wil je de film gebruiken tijdens een bijeenkomst of verspreiden via je eigen kanalen? Dat kan! Op de pagina Heet Hè kun je de film (ook met Engelse ondertiteling), de teasers voor social media en factsheets met handige tips downloaden in de ‘Toolbox’. Je kunt ook tips lezen voor de programmering van het live toneelstuk of de film, voor het begeleiden van het nagesprek en meer.

Heet hè!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief WeerWoorden & Daden