Win een Groene Beurt voor jouw buurt met de Groene Karavaan!

Meer groen, blije boomspiegels, minder tegels & bloeiende perken deze zomer? Geef jouw Rotterdamse straat vóór 11 april op voor deze WIN-actie en wie weet komt de Groene Karavaan op zaterdag 6 mei langs in jullie buurt!

Het NK Tegelwippen is weer begonnen en loopt tot en met 31 oktober. De afgelopen 2 jaren hebben we verloren van Amsterdam, dus we moeten aan de bak!

Hier aanmelden

Wil je dat de Groene Karavaan bij jou langskomt?

Dus, waar wacht je nog op? Laat ons weten waarom jouw buurt een groene beurt verdient en wie weet komt de Groene Karavaan langs met plantjes, bio bollen, een Waterleider regenton, gereedschap, muziek & een paar sterke tegelwippers met groene vingers die jou en je buurtgenoten of clubgenoten komen helpen met vergroenen en onttegelen. Als je nog een stapel tegels in je achtertuin hebt liggen waar je van af wilt, kun je die ook inleveren!

Doe mee en geef jouw buurt op!

Woon je in Rotterdam en wil je jouw buurt vergroenen? Of ben je betrokken bij een Rotterdamse club, speeltuin, buurthuis of moskee en willen jullie de omgeving groener maken? Meld je buurt dan vóór 11 april aan via het aanmeldformulier. Op dinsdag 18 april maken we de winnaar bekend en op zaterdag 6 mei rijdt de Groene Karavaan om 11 uur jullie buurt binnen. Houd er rekening mee: deze actie is alleen geldig voor Rotterdam!

Hier aanmelden

Wat is de Groene Karavaan?

De Groene Karavaan is een stoet van Rotterdamse groene initiatieven, waaronder Rotterdams WeerWoord & Groenemorgen, die in het kader van het NK Tegelwippen bouwen aan een groenere en gezondere stad. In oktober 2022 organiseerden we de eerste Groene Karavaan in de Herman Costerstraat, Afrikaanderwijk. Daar realiseerden we 50 meter groen, 4 nieuwe boomspiegels en heel veel blije bewoners. Bekijk hieronder de aftermovie.


Audiodescriptie in MP3 beschikbaar

Hier aanmelden